Despre

„People travel to faraway places to watch in fascination the kind of people they ignore at home.”
—Dagobert D. Runes

Citatul ar vrea să zică, într-un fel, că iarba pare mai verde de partea cealaltă a gardului. Mă reprezintă pentru că întotdeauna am simțit că e de-ajuns să plec la suficientă distanță de casă pentru a avea senzația că totul devine ceva mai interesant și special. O fi superficial din partea mea? Îmi place să cred că nu.

Pot spune că nu am fost niciodată dezamăgită de vreuna dintre călătoriile mele, dar asta doar pentru că mi-am impus să văd fiecare loc prin filtrul meu. Unii turiști caută confortul, alții, obiectivele cele mai cunoscute, eu caut mici experiențe pe care să le pot transforma în amintiri. Un obiect e mai interesant după ce îi afli povestea, un loc rămâne cu tine pentru totdeauna dacă, atunci când te aflai acolo, ai simțit ceva. Și e posibil ca iarba să nu fie mai verde pe partea cealaltă, dar o poți picta în ce culoare vrei.

Blogul meu e despre micile mele „descoperiri” în vacanță (pe care, poate, le-au mai descoperit mulți alții înaintea mea), un fel de caiet de amintiri, în care am lipit și câteva imagini. Așa sunt mai ușor de răsfoit paginile. M-aș bucura să știu că ți-a fost util să te inspiri din Călătoriile mele.

Mai e și despre gusturi și arome speciale, altfel decât cele de la mama acasă, despre rețete care m-au impresionat într-un fel sau altul, dar și despre istoria lor. Citește câteva dintre Rețetele mele preferate.

Iar dacă ai prieteni din alte țări, care vor să descopere România cu același entuziasm cu care tu descoperi locurile dragi lor, le poți recomanda să citească articolele din Discover Romania.


Notă suplimentară: Aproape toate imaginile de pe acest blog, mai mult sau mai puțin reușite, îmi aparţin. În cazul imaginilor împrumutate din diferite surse (alte site-uri, prieteni), am indicat sursa în mod clar în titlul imaginii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s