Coșulețe de omletă

Ideale pentru a impresiona musafirii, dar și pentru copii mofturoși, coșulețele cu omletă sunt foarte ușor de pregătit, gustoase și sănătoase.

Ingrediente (12 porții):

  • 6 ouă
  • 12 felii de șuncă/bacon
  • 1/2 cană cu lapte
  • 2 roșii mari, tăiate cubulețe
  • 250 g brânză de vaci / cottage cheese
  • 1 ardei kapia mediu tăiat cubulețe
  • sare și piper după gust
  • opțional, 12 măsline fără sâmburi, tăiate mărunt
  • opțional, puțină ceapă verde, usturoi verde, mărar, busuioc verde (dacă vă plac), tocate mărunt

Preparare:

Preîncălziți cuptorul la 160 °C înainte de a începe.

În 12 forme de brioșe, așezați câte o felie de șuncă astfel încât să formeze un cuib.

Spargeți ouăle într-un castron și bateți-le bine cu o furculiță. Adăugați brânza și laptele și omogenizați-le. Adăugați legumele tăiate cuburi și verdeața (dacă folosiți) și amestecați bine. Distribuiți conținutul în mod egal în cele 12 forme de brioșă în care ați așezat înainte feliile de șuncă.

Dați brioșele la cuptor la 180 °C, timp de 20-30 minute (omleta trebuie să fie coaptă suficient, iar șunca nu trebuie să se ardă).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s